RAIS RS BA

You are here

Održana druga obuka "Učimo sa robotima" u Osnovnoj školi "Sokolac" iz Sokoca

23.11.2017. godine u prostorijama Osnovne škole "Sokolac" iz Sokoca održana je druga obuka pod nazivom "Učimo sa robotima". Obuka je održana za oko 50 učesnika koje su činili djeca i nastavnici iz Osnovnih škola "Sokolac",  "Pale" i "Srbija" iz Pala i "Mokro" iz Mokrog.

Opširnije...

Održana prva obuka "Učimo sa robotima" u Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" Istočna Ilidža

22.11.2017. godine u prostorijama Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" iz Istočne Ilidže održana je prva od ukupno dvije obuke pod nazivom "Učimo sa robotima". Obuka je održana za oko 50 učesnika koje su činili djeca i nastavnici iz Osnovnih škola "Petar Petrović Njegoš",  "Jovan Dučić" i "Aleksa Šantić" iz Istočne Ilidže zatim "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva i "Sveti Sava" iz Trnova.

Opširnije...

OTVOREN POZIV ZA APLICIRANJE - Izgradnja kapaciteta civilnog društva i zagovaranje održivog ruralnog razvoja u zemljama Zapadnog Balkana (Mreža za rurlani razvoj)

Pozivaju se organizacije civilnog društva (CSOs) da predaju aplikacije vezane uz inicijative za izgradnju kapaciteta i zagovaranje u jednoj od tematskih područja održivog ruralnog razvoja.

Opširnije...

Strana 6 od 99

Joomlart