RAIS RS BA

You are here

OTVOREN POZIV ZA APLICIRANJE - Evropski institut za inovacije i tehnologiju (EIT)

U okviru programa EU Horizon 2020, Evropski institut za inovacije i tehnologiju (EIT) objavio poziv za dostavljanje projektnih prijedloga koji se odnosi na formiranje inovacijske zajednice u oblastima urbane mobilnosti, kao i unapređenje proizvodnje sa dodatnom vrijednosti.

Opširnije...

Međunarodni poslovni susreti "EU-SERBIA 2018"

Pozivaju se mala i srednja preduzeća sa područja grada Istočno Sarajevo da prijave svoje učešće na Međunarodnim poslovnim susretima "EU-SERBIA 2018". Događaj će se održati 31. januara 2018. godine u Beorgadu. Organizator događaja je Privredna komora Srbije, a događaj se održava pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva. Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća je jedan od koorganizatora događaja.

Opširnije...

OTVORENI JAVNI POZIVI ZA APLICIRANJE PROJEKTIMA - Program ERASMUS PLUS

U okviru programa ERASMUS PLUS otvoreni su Javni pozivi za Ključne aktivnosti 1, 2 i 3 zatim Jean Monnet aktivnosti i Sport. Prihvatljivi aplikanti su javna i privatna tijela koja djeluju u području obrazovanja, osposobljavanja mladih i sporta, zatim udruženja i organizacije koje su aktivne u radu sa mladima.

Opširnije...

Strana 6 od 104

Joomlart