RAIS RS BA

You are here

Direktorica Mladenka Pandurević sumirala rezultate rada Agencije u 2017. godini.

There are no translations available.

„Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo svojim djelovanjem nastoji da stvori pozitivno poslovno okruženja uz postizanje ravnomjernog ekonomskog razvoja svih šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo“, rekla je direktor Gradske razvojne agencije Mladenka Pandurević, sumirajući rezultate rada Agencije u godini koja je na izmaku.

OTVOREN JAVNI POZIV ZA PROJEKTE - Unapređenje i podrška demokratiji (UNDF)

There are no translations available.

"United Nations Democracy Fund - UNDF" poziva sve zaintersovane organizacije civilnog društva koje djeluju u oblasti jačanja i promocije ljudskih prava i demokratije, da prijave svoje projektne prijedloge.

OTVOREN JAVNI KONKURS - Dodjela sredstava posebnih namjena za šume Republike Srpske u 2017. godini (Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske)

There are no translations available.

Sredstava prema Javnom konkursu će se dodjeliti za realizaciju radova i aktivnosti u okviru proširene reprodukcije šuma. Pravo podnošenja prijave za Javni konkurs imaju sljedeći subjekti:

  1. privredna društva i druga pravna lica registrovana na području Republike Srpske za obavljanje djelatnosti, odnosno radova navedenih u članu 7. Pravilnika
  2. udruženja građana registrovana na teritoriji Republike Srpske za obavljanje djelatnosti, odnosno radova navedenih u članu 7. Pravilnika
  3. fizička lica koja su vlasnici šume i šumskog zemljišta na teritoriji Republike Srpske , a nisu članovi udruženja građana iz prethodne tačke.

Page 9 of 104

Joomlart