RAIS RS BA

You are here

Globalna sedmica preduzetništva

Obavještavamo Vas da je Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji s Investiciono-razvojnom bankom Republike Srpske, objavila poziv za takmičenje „Ostvari svoju ideju“ u okviru Globalne sedmice preduzetništva“.

Opširnije...

Obuka kadrova za pisanje i upravljanje projektima finansiranim od strane EU

 

U periodu od 6.09 - 9.09. 2010. g., u hotelu „Termag“ na Jahorini održan je prvi krug obuke kadrova za „PCM/LFA“ (Upravljanje projektnim ciklusom/Pristup logičke matrice) koja je organizovana u sklopu zajedničkih aktivnosti Saveza opština i gradova RS, Ministarstva lokalne uprave i samouprave, Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i projekta „Podrška EU izgradnji institucionalnih kapaciteta za regionalni i ekonomski razvoj i razvoj malih i srednjih preduzeća u BiH“.

Opširnije...

Sastanak sa strukovnim udruženjima iz oblasti agrobiznisa

U organizaciji Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo dana 16.09.2010. g. u opštini Sokolac održan je sastanak menadžmenta Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo sa načelnicima opštinskih odjeljenja za privredu i predstavnicima strukovnih udruženja iz oblasti agrobiznisa na području grada Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 98 od 99

Joomlart