RAIS RS BA

You are here

Realizacija Projekta „Podrška izgradnji mini farmi na području grada Istočno Sarajevo“

Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo je u novembru 2010. god. raspisala Javni poziv za pomoć u sufinansiranju izgradnje mini farmi na području grada Istočno Sarajevo i to u okviru projekta „Jačanje poljoprivrednog preduzetništva“.

Opširnije...

Počinje druga sezona TV šoua "Naš biznis"

TV šou „Naš biznis“, najveći projekat Radio-televizije Republike Srpske, u novom ruhu ali sa istim ciljem, i ove godine svim punoljetnim građanima Bosne i Hercegovine koji nemaju vlastito preduzeće daje priliku da se izbore za svoju poslovnu ideju i postanu „sami svoj gazda“. Poslije velikog interesovanja za prethodni serijal, kada se za realizaciju poslovne ideje borilo 128 timova, ekipa koja priprema novi serijal odlučila je da ove godine ode korak dalje.

Opširnije...

Realizacija Projekta pomoći razvoju strukovnih udruženja iz oblasti agrobiznisa

U sklopu Projekta pomoći u radu strukovnih udruženja iz oblasti agrobiznisa koji egzistiraju na području grada Istočno Sarajevo, Gradska razvojna agencija je raspisala Javni poziv, a sve u cilju unapređenja rada ovih udruženja, njihove bolje organizovanosti i projektne orijentisanosti, stvaranja robnog proizvoda i sl.

Opširnije...

Strana 99 od 104

Joomlart