RAIS RS BA

You are here

POZIV ZAINTERESOVANIM MSP - "B2B" poslovni razgovori sa njemačkim firmama (AHK BIH)

El. pošta Štampa PDF

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK BIH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini sa ciljem razmatranja saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu "Energija iz biorazgradivog otpada". Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje "Mittelstand Global - Exportinitiative Energie" koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

 

U okviru ovog projekta, a sa ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti obnovljivih izvora energije, nudi se mogućnost individualnih B2B poslovnih razgovora sa njemačkim firmama.

B2B poslovni razgovori će se održati 25. i 26. oktobra 2017. godine.

Zainteresovana preduzeća i firme mogu izvršiti prijavu popunjavanjem i slanjem prijavnog obrasca na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli najkasnije do ponedeljka, 09. oktobra 2017. god. Učešće uz obaveznu prijavu je besplatno, a broj učesnika je ograničen.

Profile njemačkih firmi i prijavni obrazac možete preuzeti na poveznicama ispod.

1. PROFILI I POSLOVNE ŽELJE NJEMAČKIH FIRMI

2. PRIJAVNI OBRAZAC

Joomlart