RAIS RS BA

You are here

OTVOREN JAVNI POZIV - Nabavka opreme za navodnjavanje (Agencija za agrarna plaćanja Republike Srpske)

El. pošta Štampa PDF

Predmet nabavke su isključivo ulaganja u pokretnu opremu za navodnjavanje (pumpe, cijevi, crijeva, tifoni za navodnjavanje i druga oprema za navodnjavanje) i radovi na izgradnji stalne infrastrukture za navodnjavanje (bušenje i izgradnja bunara, bazena,  kanali, objekti pumpnih stanica), kao i troškovi elektrifikacije sistema za navodnjavanje ( transformator, elektrokablovi, sklopke, elektrosat i ormar, solarni paneli).

Sredstva za nabavku opreme za navodnjavanje mogu se dodijeliti jednom korisniku sredstava u iznosu od 40% od ukupne vrijednosti prihvatljivih troškova investicije i ne mogu biti veća od 10.000 KM po hektaru registrovane obradive površine za koju je prijavljen način korišćenja.

Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava po jednom korisniku može iznositi do 200.000 KM, a minimalni iznos sredstava po jednom korisniku može iznositi 400 KM.

Javni poziv je objavljen danas u „Glasu Srpske“, otvoren je 60 dana od dana objavljivanja, a svi zainteresovani mogu da ga pogledaju i na internet stranici Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske.

Aplikacioni paket možete preuzeti na poveznicama ispod.

1. JAVNI POZIV

2. PRAVILNIK

3. OBRASCI ZA PRIJAVU

Joomlart