Европске мрежa предузетништвa Републике Српске позива све заинтересоване да учествују на онлајн догађају „Horizon Europe – Cluster 6 calls 2021 – virtual brokerage event“ који ће се одржати 9. јула 2021. године. Организатор догађаја је Мрежа Националних контакт тачака Хоризонт Европе BridgeHE. Циљ догађаја је проналазак пројектиних партнера за предстојеће позиве у Хоризонт Европа – Кластер 6: Храна, Биоекономија, Природни ресурси, Пољопривреда и Животна средина!

Жеља организатора је да на једном мјесту окупи све релевантне учеснике који намјеравају да поднесу захтјев за финансирање у Хоризонт Европа – позиви кластера 6. Овај догађај ће помоћи у формирању конзорцијума за предстојеће позиве програма кластера 6, који ће бити отворени до октобра 2021.

Ко би требао да учествује?

Догађај је намијењен свима који су заинтересовани за учешће у европским пројектима у предстојећим темама Хоризонт Европа – кластер 6, као што су:

  1. Универзитети
  2. Истраживачки центри
  3. Приватне компаније (укључујући ИПМ и велике компаније)
  4. Локалне самоуправе
  5. Удружења /Федерације
  6. Јавне установе/владине организације
  7. Невладине организације
  8. Кластери , хабови
  9. Акционари ангажовани у R&D

Учешће на догађају је бесплатно, а регистрација и више информација о самом догађају доступни су на интернет страници: he-cluster6.b2match.io

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла een@rars-msp.org.