Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo poziva vas na prezentaciju 4. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2Cprogram koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Info dan održaće se u  petak, 14. juna 2019. u 12 časova u Istočno Sarajevo, ulica Stefana Nemanje 14, zgrada Administrativnog centra Grada Istočno Sarajevo,  .

 

Kontakt osobe za info dan : marko.kakuca@rars-msp.org ili bojan.okuka@rais.rs.ba.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici:www.c2c.ba.