Развојна агенција Републике Српске позива све заинтересоване да учествују на пословним сусретима Connect2Slovenia који заједнички организују Занатска и мала привредна комора Словеније и Advantage Austria Љубљана у оквиру Европске мреже предузетништва.

Манифестација ће бити организована у оквиру 54. Међународног сајма привреде у Цељу, Словенија дана 15.09.2022.

Connect2Slovenia је водећи међународни посреднички догађај у Словенији који се одржава у оквиру Међународног трговинског и пословног сајма (МОС) у Цељу. Догађај повезује мала и средња предузећа, стартапе и брзорастућа предузећа  у области зелене енергије, зелених технологија, циркуларне економије и одрживог развоја, који нуде производе, услуге и процесе који користе обновљиве изворе енергије и смањују коришћење природних ресурса или елиминишу емисије и отпад, у складу са принципима циркуларне економије. Connect2Slovenia омогућава ефикасно и циљано оријентисано умрежавање – индивидуалне састанке са потенцијалним пословним партнерима из региона.

Фокус

Међународни сајам привреде (МОС) у Цељу је пословно-сајамска манифестација која годишње привуче преко 800 директних и 1000 заступљених излагача и преко 100.000 посјетилаца.

Главне теме

– Обновљиви извори енергије и технологије

– Енергетска ефикасност

– Зелена градња

– Индустрија 4.0 / технологије (паметне машине, роботи, паметна логистика, сајбер безбједност)

– Аутомобилска индустрија

– Метална индустрија

– Дрвопрерађивачка индустрија

– Струја и електроника

– Одржива градња

– Пластика, гума, композити

– Хемикалије за инжењеринг

– Истраживање, развој и трансфер технологија

– Мобилност, транспорт и логистика

– Трговина

Зашто учествовати?

– Можете упознати бројне потенцијалне партнере за сарадњу у само једном дану – уштедите вријеме и новац тражећи правог партнера.

– Можете водити циљане састанке. Идеја је да своју иновативну пројектну идеју, технологију или стручност презентујете онлајн прије догађаја, а затим затражите састанке са партнерима од интереса.

Пријаву за међународне пословне сусрете можете извршити путем линка: connect2slovenia2022.b2match.io

Крајњи рок за пријаву је 09. септембар 2022.

*Учешће на догађају је БЕСПЛАТНО. Накнада за непојављивање од 100 ЕУР (+ПДВ) се наплаћује особама које су регистроване, али не присуствују догађају без отказивања до петка, 9. септембра 2022.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org